Thursday, February 13, 2020

asd

SESLENDİRME AJANSI OLARAK NELER YAPIYORUZ?

Seslendirme ajansı firması olarak faaliyet gösterdiğimiz medya üretimi sektöründe; stüdyo kayıt hizmetleri, seslendirme, dublaj, dublaj kayıt, jingle, reklam seslendirme, reklam filmi çekimi, reklam film senaryoları, yaratıcı reklam metinleri, çeviri ve ses tasarımı işleri yapan ekibimizle gece gündüz sizler için çalışıyoruz. Orijinal reklam fikirleri oluşturup, piyasa şartlarına uygun PR araştırmalarıyla televizyon, radyo ve sosyal medyada yayınlanmak üzere reklamlar üretiyoruz. İşimizi aşk ile yapmanın getirdiği tutku ve yıllar içinde kazanılan tecrübenin verdiği titizliği yaptığımız işlere de yansıtmaktayız.


Nitelikli ekibimiz ile yaratıcı reklam fikirleri oluşturup, markalara özel reklam stratejileri geliştiriyoruz. Bir markanın, ürünün veya hizmetin piyasa şartlarındaki analizlerini yaparak, rakiplerinden bir adım önde olmasını sağlıyoruz. Seslendirme ajansı olarak; sesli çekim, ses cast oluşturma, dublaj cast oluşturma, yabancı dil seslendirme, santral seslendirmeleri, jingle müzikleri gibi hizmetler ile on beş yılı aşkın süredir medya üretimi sektöründe faaliyet göstermekteyiz.


SESLENDİRME AJANSINDAN NASIL HİZMET ALIRIM?
Seslendirme ajansımızdan hizmet alabilmek için öncelikle bir seslendirme projesi ile birlikte bizlere ulaşmanız gerekmektedir. Bir tanıtım filmi projesi, reklam filmi projesi, santral seslendirme projesi, kitap seslendirme projesi gibi herhangi bir projeniz varsa seslendirme ajansımıza mail, whatsapp veya telefon yoluyla ulaşabilir, projenizin seslendirme veya dublaj süreci ile ilgili bilgi edinebilirsiniz.
Seslendirme projenizde etkili bir reklam içeriği oluşturması gereken ajans için, sizleri tanımasını sağlayan en önemli araç “brief dosyanız” dır. Dolayısıyla reklam bütçeleri ve alınacak hizmet detayları belirlenmeden önce brief dosyası ile kendinizi ve beklentilerinizi özetlemeniz gerekmektedir. Projenizin kelime sayısı, yayın mecrası, seçtiğiniz ses bilgilerini içeren detaylı bilgileri de brief dosyanız içerisine ekleyip hizmet almaya başlayabilirsiniz. Ayrıca seslendirme ajansı olarak hizmet verdiğimiz jingle şarkılı reklam projelerine vokal ses almak için “Jingle” sayfasına girip “jingle vokal” bölümünden beğendiğiniz sesleri seçtikten sonra bizlerden bilgi alabilirsiniz.


SESLENDİRME VE DUBLAJ ARASINDA NE FARK VAR?
Bizim sektörümüzde sıkça sorulan bir sorudur ve farkı yeterince anlaşılmamış bir ikilidir “seslendirme & dublaj”. İkili arasındaki farkı şu şekilde izah edebiliriz;
Seslendirme kısaca, metinlerde anlatılan hikâyenin seslendirme sanatçısı tarafından uygun bir tavırla konuşmaya çevrilmesidir. Metinler bazen bir tanıtım filmi, bir belgesel ve sinema filmi, veyahut bir reklam, santral anonsu, pazarlama, animasyon, bazen de bir şarkı veya jingle olabilir.
Dublaj kısaca, bir film ya da dizide, orijinal dildeki diyalogların yerine, farklı bir dile çevri yapılıp, dublaj sanatçıları tarafından çevrilen dille tekrar okunması ve okumaların filme montajı işlemidir. Yani seslendirmede başlangıçta hiç bir konuşma yokken, dublajda, zaten olan bir konuşmanın üzerine yeniden konuşulur.

3 comments:

36

Instagram'ın artık tüm dünyada ve özellikle ülkemizde popüler sosyal ağların amiral gemisi olduğuna hiç şüphe yok. Telegram'ın filtr...